logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 499 - Any  XXXV - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 19 de juny de 2020
Rectorat

13560. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 19 de maig de 2020 per la qual es fa pública la composició de la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres de la Universitat de les Illes Balears.

De conformitat amb el que estableix l’article 38.1.u) dels Estatuts i en virtut del que preveu l’article 2 de l’Acord normatiu 13521/2020, d’11 de maig, pel qual es crea i regula la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres de la Universitat de les Illes Balears (FOU núm. 498, de 22 de maig), he disposat de fer pública la composició d’aquesta comissió.

Els membres que en formen part són:

Presidenta: la vicerectora d’Economia i Infraestructures, doctora Maria Llompart Bibiloni, que podrà delegar en el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló Pons.

Vocals:

  • Un arquitecte professor de la Universitat: doctor Carlos Rodrigo Ribas González.
  • Un enginyer industrial o de camins, canals i ports professor de la Universitat: doctor Antoni Cladera Bohigas.
  • Un arquitecte de la Unitat Tècnica de la Universitat: senyor Nicolau de Bari Dameto Vivó.
  • Un enginyer de la Unitat Tècnica de la Universitat: senyor Miquel Coll Crespí.

Secretari: un arquitecte / enginyer tècnic de la Unitat Tècnica de la Universitat: senyor Benito Mas Gracia / senyor Joan Margarit Trias.

El suport administratiu de la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres anirà a càrrec del personal d’administració i serveis de la Unitat Tècnica o de l’àrea d’infraestructura del Servei de Patrimoni, Contractació, Infraestructura i Unitat Tècnica de la Universitat.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 19 de maig de 2020
El Rector,
Llorenç Huguet