logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 496 - Any  XXXV - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 24 d'abril de 2020
Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització

13506. RESOLUCIÓ del Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització del dia 30 de març de 2020 per la qual es fa pública la instrucció relativa a l'organització de congressos i al programa d'ajuts per a l'assistència a congressos i estades de treball.

Atès el contingut del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, en ús de la previsió que estableix a l’article 6 (Gestió ordinària dels serveis) i com a conseqüència de les previsions del primer apartat de la Resolució del Rectorat 13459/2020, de 15 de març, referent a les mesures de gestió de la UIB relatives a l’estat d’alarma declarat, el vicerector d’Investigació i Internacionalització de la Universitat de les Illes Balears, en el marc de les mesures de caràcter extraordinari que garanteixen l’aplicació del règim especial de funcionament de la UIB, dicta la instrucció següent sobre el protocol d’actuació en l’organització d’esdeveniments científics presencials i en l’assistència a congressos:

Primer. Esdeveniments presencials de recerca organitzats per la UIB

  1. Amb caràcter general, es cancel·len tots els esdeveniments presencials de recerca (congressos, seminaris, etc.) organitzats per la UIB i amb data d’inici anterior al dia 1 de juny de 2020.
  2. Aquest tipus d’activitats es poden mantenir si es desenvolupen de forma telemàtica.

Segon. Assistència a congressos fora de la UIB

Es recomana endarrerir al màxim possible les gestions del personal investigador quant a les activitats que originen despeses de viatge (inscripció, desplaçament i allotjament).

Tercer. Suspensió del programa d’ajuts per a l’assistència a congressos i estades de treball

Amb caràcter general, queda suspès el programa d’ajuts per a l’assistència a congressos i estades de treball del Vicerectorat d’Investigació i Internacionalització per a aquelles activitats de mobilitat que tinguin data prevista d’inici anterior a l'1 de juny de 2020.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de març de 2020
El vicerector d’Investigació
i Internacionalització,
Enrique García