logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 492 - Any  XXXV - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 24 de gener de 2020
Rectorat

13377. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 18 de desembre de 2019 per la qual s'atorga una llicència per estudis al professor Gabriel Cardona Juanals.

D'acord amb l'article 107.2 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 8 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, i amb l'informe del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, s'atorga una llicència per estudis al professor Gabriel Cardona Juanals pel període comprès entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2020.

De conformitat amb la Resolució de 26 de juliol de 2019 de la Secretaria d'Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació, per la qual es concedeixen subvencions de la modalitat A (estades de professors i investigadors sèniors en centres estrangers, inclòs el Programa Salvador de Madariaga) del Programa d'estades de mobilitat de professors i investigadors en centres estrangers d'ensenyament superior i de recerca, i amb l’incís final de l’apartat 1.a) de l’article 6 (Dotació de les ajudes) de la Resolució de 9 de gener de 2019 de la Secretaria d'Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació (BOE núm. 12, de 14 de gener), el professor esmentat percebrà el 100 per cent de les seves retribucions. Tot això, atesa la compatibilitat amb la percepció de les retribucions que li corresponen al centre d’adscripció –UIB.

El professor esmentat gaudirà de la llicència a l’Institut des Sciences de l’Évolution de Montpeller (França).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de desembre de 2019
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

 

Sra. vicerectora de Professorat, Sr. director del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica i Sra. Gerent de la Universitat.