logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 483 - Any  XXXIV - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 21 de juny de 2019
Rectorat

13139. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 4 de juny de 2019 per la qual s'atorga una llicència per estudis al professor Jesús M. González Pérez.

D'acord amb l'article 107.2 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 8 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, i amb l'informe del Departament de Geografia, s'atorga una llicència per estudis al professor Jesús M. González Pérez pel període comprès entre el 26 de juny i el 24 de setembre de 2019.

De conformitat amb la Resolució de 30 de juliol de 2018 de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es concedeixen subvencions de la modalitat A (estades de professors i investigadors sèniors en centres estrangers, inclòs el Programa Salvador de Madariaga 2018) del Programa d'estades de mobilitat de professors i investigadors en centres estrangers d'ensenyament superior i de recerca, i amb l’incís final de l’apartat 1.a) de l’article 6 (Dotació de les ajudes) de la Resolució d’11 de desembre de 2017 de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats (BOE núm. 306, de 18 de desembre), el professor titular d’universitat esmentat percebrà el 100 per cent de les seves retribucions. Tot això, atesa la compatibilitat amb la percepció de les retribucions que li corresponen al centre d’adscripció –UIB.

Aquest professor gaudirà de la llicència a la Universitat de Missouri (EUA).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 4 de juny de 2019
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

Sra. vicerectora de Professorat, Sr. director del Departament de Geografia i Sra. Gerent de la Universitat.