logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 479 - Any  XXXIV - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 29 de març de 2019
Rectorat

13049. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 16 de gener de 2019 per la qual es destina en comissió de serveis el senyor Jaume Ribas Medina per ocupar la plaça d’interventor vacant a la plantilla d'aquesta universitat.

Amb les funcions que em confereix l’article 38 dels Estatuts de la Universitat i en virtut del que preveu l’article 82 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, atesa la necessitat urgent de cobrir el lloc de treball amb codi 5290, d’interventor, adscrit al Servei d’Intervenció (Resolució del Rectorat del dia 12 de novembre de 2018, per la qual es convoca, mitjançant el sistema de comissió de serveis de caràcter voluntari, aquest lloc de treball), hi destín en comissió de serveis el senyor Jaume Ribas Medina, funcionari de carrera del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (codi 252T), amb efectes econòmics i administratius del dia 16 de gener de 2019 i per un període d’un any.

Aquest funcionari, durant la comissió de serveis, percebrà les retribucions a càrrec dels crèdits inclosos en els programes en què figuri dotat el lloc de treball que realment ocupa.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 16 de gener de 2019
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

Sra. Gerent de la Universitat.