FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VI
Núm. 58
Divendres, 12 d'abril de 1991
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1330. ACORD Executiu del dia 9 d'abril de 1991 pel qual es constitueix el Consell d'Estudis Químics.

El Consell Executiu, a la sessió del dia 9 d'abril de 1991, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 23.1.j) i 66.5 dels Estatuts i l'article 71 del Regiment de govern i donant compliment al que estableix l'Acord normatiu 1326/1991, de 26 de febrer (FOU núm. 58, de 12 d'abril), ha aprovat de constituir el Consell d'Estudis Químics.

Article 1. El Consell d'Estudis Químics assumirà les competències que actualment corresponen al Consell d'Estudis de Química.

Article 2. La composició del Consell d'Estudis Químics serà la següent:

a) Set representants del professorat del Departament de Química.
b) Un representant del professorat del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.
c) Un representant del professorat del Departament de Física.
d) Un representant del professorat del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.
e) Cinc estudiants matriculats a l'ensenyament (Química).

Article 3. El procediment d'elecció serà el següent:

a) Els consells de departament s'hauran de reunir abans del dia 26 d'abril de 1991 per elegir els seus representants al Consell d'Estudis. Abans del dia 30 d'abril de 1991 hauran de comunicar els noms dels elegits al Rector i al Secretari General.
b) En aplicació del que disposa la directriu bàsica quarta (article 1) de l'Acord normatiu 1326/1991, de 26 de febrer (FOU núm. 58, de 12 d'abril), la representació dels estudiants estarà integrada per l'actual representació dels estudiants al Consell d'Estudis de Química.

Article 4. Les comeses del Consell d'Estudis, sens perjudici del que s'estipula als articles 66 i 67 dels Estatuts i als articles 69, 70 i 71 del Regiment de govern, seran les següents:

1. Coordinar els programes de les assignatures que integren els ensenyaments propis del Consell.
2. Elaborar les propostes de plans d'estudis i llurs modificacions, que s'hauran d'elevar a la Junta de Govern perquè les aprovi.

Article 5. El Consell d'Estudis elegirà entre els seus professors un president —cap d'estudis— i un secretari. El president coordinarà l'acció del Consell d'Estudis i serà el responsable de la seva actuació davant els òrgans competents de la Universitat. Aquest president serà nomenat per acord del Consell Executiu.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 9 d'abril de 1991
El Rector, Nadal Batle


Acords que fan referència a aquest.