FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VI 
Núm. 58
Divendres, 12 d'abril de 1991   
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
1328 ACORD Executiu del dia 9 d'abril de 1991 pel qual es constitueix el Consell d'Estudis de Filologia.

El Consell Executiu, a la sessió del dia 9 d'abril de 1991, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 23.1.j) i 66.5 dels Estatuts i l'article 71 del Regiment de govern i donant compliment al que s'estableix a l'Acord normatiu 1326/1991, de 26 de febrer (FOU núm. 58, de 12 d'abril), ha aprovat de constituir el Consell d'Estudis de Filologia.

Article 1. El Consell d'Estudis de Filologia assumirà les competències que actualment corresponen als consells d'estudis de Filologia Catalana i Filologia Espanyola.

Article 2. La composició del Consell d'Estudis de Filologia serà la següent:

a) Cinc representants del professorat del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General.

b) Cinc representants del professorat del Departament de Filologia Espanyola i Moderna.

c) Cinc estudiants matriculats als ensenyaments (Filologia Catalana i Filologia Espanyola).

Article 3. El procediment d'elecció serà el següent:

a) Els consells de departament s'hauran de reunir abans del dia 26 d'abril de 1991 per elegir els seus representants al Consell d'Estudis. Abans del dia 30 d'abril de 1991 hauran de comunicar els noms dels elegits al Rector i al Secretari General.

b) En aplicació del que es disposa a la directriu bàsica quarta (article 1) de l'Acord normatiu 1326/1991, de 26 de febrer (FOU núm. 58, de 12 d'abril), la representació dels estudiants estarà integrada per una representació dels representants dels estudiants als consells d'estudis de Filologia Catalana i Filologia Espanyola, elegits per ells i entre ells. El procediment d'elecció s'arbitrarà oportunament.

Article 4. Les comeses del Consell d'Estudis, sens perjudici del que s'estipula als articles 66 i 67 dels Estatuts i als articles 69, 70 i 71 del Regiment de govern, seran les següents:

1. Coordinar els programes de les assignatures que integren els ensenyaments propis del Consell.

2. Elaborar les propostes dels plans d'estudis i llurs modificacions, que s'hauran d'elevar a la Junta de Govern perquè les aprovi.

Article 5. El Consell d'Estudis elegirà entre els seus professors un president —cap d'estudis— i un secretari. El president coordinarà l'acció del Consell d'Estudis i serà el responsable de la seva actuació davant els òrgans competents de la Universitat.

 

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 9 d'abril de 1991

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.