logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 468 - Any  XXXIV - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 21 de setembre de 2018
Rectorat

12857. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 4 de setembre de 2018 per la qual es modifiquen les dates i el lloc d'estada de la llicència per estudis atorgada a la professora contractada doctora Maria Assumpció Rost Bagudanch.

Vista la sol·licitud presentada pel Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica referent a la senyora Maria Assumpció Rost Bagudanch, professora contractada doctora de l’àrea de coneixement de Llengua Espanyola del departament indicat, per la qual demana que es modifiquin les dates i el lloc d’estada de la llicència d’estudis que hom li concedí mitjançant la Resolució del Rectorat 12795/2018, de 29 de maig (FOU núm. 466, de 15 de juny), en ús de les atribucions que em confereix l’article 38.1.k) dels Estatuts de la Universitat, modific les dates i el lloc d’estada de la llicència atorgada.

En conseqüència, la professora contractada doctora Maria Assumpció Rost Bagudanch ha gaudit de la llicència per estudis amb efectes retroactius a la Universitat de Girona durant el període comprès entre el 13 i el 31 de juliol de 2018.

Pel que fa a la resta de termes de la llicència, es mantenen tal com s’indiquen a la Resolució 12795/2018 esmentada.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 4 de setembre de 2018
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

 

Sra. vicerectora de Professorat, Sr. director del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica i Sra. Gerent de la Universitat.