logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 467 - Any  XXXIII - III. ALTRES DISPOSICIONS Dimarts, 31 de juliol de 2018
Rectorat

12842. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 24 de juliol de 2018 per la qual s'atorga una llicència per estudis a la professora contractada doctora Marta Marcos Moreno amb efectes retroactius.

D'acord amb l'article 107.2 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 2 del Reial decret 104/2002, de 2 d’agost, i amb l'informe del Departament de Física, s'atorga una llicència per estudis amb efectes retroactius a la professora contractada doctora Marta Marcos Moreno pel període comprès entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2018.

De conformitat amb l’article 20 de la Resolució d’11 de desembre de 2017 de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats (BOE núm. 306, de 18 de desembre), per la qual es fa pública la proposta de la comissió de selecció de la modalitat A del Programa d'estades de mobilitat de professors i investigadors espanyols en centres estrangers, i amb l’incís final de l’apartat 1.a) de l’article 6 (Dotació de les ajudes) de la mateixa resolució, la professora contractada doctora Marta Marcos Moreno percebrà el 100 per cent de les seves retribucions. Tot això atesa la compatibilitat amb la percepció de les retribucions que li corresponen en el centre d’adscripció –UIB.

La professora contractada doctora esmentada gaudeix de la llicència a la Universitat de York (Regne Unit).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de juliol de 2018
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

 

Sra. vicerectora de Professorat, Sr. director del Departament de Física i Sra. Gerent de la Universitat.