logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 466 - Any  XXXIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de juny de 2018
Consell de Direcció

12770. ACORD EXECUTIU del dia 5 de juny de 2018 sobre la signatura dels títols propis.

Fent ús de les competències que li atribueix l’article 27.1.a) i h) dels Estatuts d’aquesta universitat, el Consell de Direcció, a la sessió del dia d’avui, ha acordat el següent sobre la signatura dels títols propis:

Article 1. Signatura dels títols

1. Els títols propis seran signats pel Rector i pel cap del servei responsable de la seva expedició, una vegada presentada l’acta signada pel director de l’estudi amb els alumnes aptes.

2. La signatura del Rector pot anar preimpresa.

Article 2. Signatura de l’acta

1. Quan el director d’un estudi propi, per absència, malaltia o altres circumstàncies sobrevingudes, no pugui signar l’acta, la podrà signar en lloc seu el president de la comissió d’estudis propis.

2. En aquest supòsit, quan es tracti d’estudis propis amb dos o més directors, bastarà que l’acta la signi un dels directors. Si el director que pot signar no és doctor, aleshores la signatura del director no doctor ha d’anar acompanyada de la signatura del president de la comissió d’estudis propis.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Única. Denominacions

Totes les denominacions d’òrgans de govern, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualsevol que en aquesta normativa aparegui en gènere masculí, s’han d’entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

DISPOSICIÓ DEROGATÒRIA

Única. Derogació normativa

Queda derogat l’Acord executiu 11693/2016, de 9 de febrer, sobre la signatura dels directors d’estudis propis.

DISPOSICIÓ FINAL

Única. Entrada en vigor

Aquest acord entrarà en vigor per a l’expedició dels títols propis corresponents a estudis impartits a partir de l’any acadèmic 2018-19.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 5 de juny de 2018
El Rector,
Llorenç Huguet