logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 466 - Any  XXXIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de juny de 2018
Consell de Direcció

12768. ACORD EXECUTIU del dia 29 de maig de 2018 pel qual s'aproven les taules d'adscripció dels títols de tècnic superior de formació professional a branques de coneixement a efectes d'admissió a grau per a l'any acadèmic 2018-19.

L’Acord normatiu 12189/2017, de 20 de febrer, pel qual es regula l’accés i admissió als ensenyaments oficials de grau, estableix, a l’article 12, l’ordre de prelació de les sol·licituds per fer l’assignació de places generals. Aquest ordre, per als títols de tècnic superior de formació professional, de tècnic superior d’arts plàstiques i disseny o de tècnic esportiu superior, depèn de la seva adscripció a les branques de coneixement, d’acord amb el Reial decret 1618/2011, de 14 de novembre, sobre reconeixement d’estudis en l’àmbit de l’educació superior.

El Reial decret 1618/2011 esmentat estableix a l’annex 2, apartat b, la relació entre títols de formació professional superior i les branques de coneixement dels ensenyaments universitaris de grau. Així mateix, a la disposició addicional primera indica que els reials decrets pels quals s’estableixin nous títols de tècnic superior han de determinar les titulacions o branques de coneixement d’altres ensenyaments superiors amb els quals s’estableix una relació directa.

Atès que hi ha una sèrie de títols de tècnic superior de formació professional aprovats posteriorment a l’entrada en vigor del Reial decret 1618/2011 que no tenen cap vinculació amb les branques de coneixement, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 26.4, 27.1.a) i h) dels Estatuts d'aquesta universitat, el Consell de Direcció, a la sessió del dia d’avui, acorda d’aprovar les taules d’adscripció dels títols de tècnic superior de formació professional a les branques de coneixement a efectes d’admissió a grau per a l’any acadèmic 2018-19, tal com es reflecteix a l’annex adjunt.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 29 de maig de 2018
El Rector,
Llorenç Huguet