logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 461 - Any  XXXIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 19 de gener de 2018
Consell de Govern

12601. ACORD NORMATIU del dia 20 de desembre de 2017 pel qual es modifica l'annex 1 de l'Acord normatiu 12189/2017, de 20 de febrer, pel qual es regula l'accés i admissió als ensenyaments oficials de grau.

Vista la necessitat de corregir una errada observada a l’annex 1 (Paràmetres de ponderacions de les matèries per a la nota específica) de l’Acord normatiu 12189/2017, de 20 de febrer, pel qual es regula l’accés i admissió als ensenyaments oficials de grau, atès que no s’hi reflecteix la realitat dels estudis de Filosofia i els seus paràmetres de ponderació, el Consell de Govern, a la sessió del dia d'avui i a proposta del Consell de Direcció, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 24.2.32 i 40 dels Estatuts d'aquesta universitat, acorda de modificar-lo en el sentit següent:

TAULA PARÀMETRES

En conseqüència, els paràmetres de ponderació són els que s’indiquen a l’annex adjunt.

Disposició final

Aquesta modificació entrarà en vigor l’endemà de publicar-se al Full Oficial de la Universitat de les Illes Balears.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 20 de desembre de 2017
El Rector,
Llorenç Huguet

Annex 1. Paràmetres de ponderacions de les matèries per a la nota específica

La taula indica els coeficients de ponderació de les matèries als estudis oficials de grau. Si no hi ha cap indicació, aleshores la matèria tindrà un coeficient de ponderació de zero per a l’estudi oficial de grau.

Taula de coeficients de ponderació