logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 459 - Any  XXXIII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 22 de desembre de 2017
Rectorat

12570. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 21 de novembre de 2017 per la qual es nomenen els integrants de la Comissió de Relacions Internacionals.

En virtut de les competències que em confereix l’article 38.1.g) dels Estatuts d’aquesta universitat, dispòs que es faci públic el nomenament dels integrants de la Comissió de Relacions Internacionals als quals fa referència l’Acord executiu 12553/2017, de 21 de novembre, pel qual es modifica l’Acord executiu 10701/2013, de 8 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Relacions Internacionals (FOU núm. 459, de 22 de novembre).

Els integrants de la Comissió de Relacions Internacionals són els següents:

President: el vicerector competent en matèria d’Internacionalització, doctor Jaume Carot Giner.

Vocals: set professors amb vinculació permanent a la UIB amb reconeguda experiència en matèria d’internacionalització universitària:

  • Dra. Antònia Morey Tous, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’Història i Institucions Econòmiques del Departament d’Economia Aplicada.
  • Sra. Berta Artigas Lelong, professora titular d’escola universitària de l’àrea de coneixement d’Infermeria del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia.
  • Dra. Mercè Llabrés Segura, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.
  • Dra. Rebeca del Carmen Méndez Durón, professora contractada doctora de l’àrea de coneixement d’Organització d’Empreses del Departament d’Economia de l’Empresa.
  • Dra. Maria Juan Garau, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Filologia Anglesa del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica.
  • Dra. Jerònia Lladó Vich, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Biologia Cel·lular del Departament de Biologia.
  • Dra. Irene Nadal Gómez, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Dret Processal del Departament de Dret Privat.

Secretari: el cap del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera Gazeley.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 21 de novembre de 2017
El Rector,
Llorenç Huguet