logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 446 - Any  XXXII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Dimecres, 12 d'abril de 2017
Rectorat

12236. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 4 d'abril de 2017 per la qual es declara el reingrés al servei actiu a la Universitat de les Illes Balears de la senyora Margalida Estelrich Blanch.

Aquest Rectorat ha tingut coneixement del cessament de la senyora Ruth Mateu i Vinent, consellera de Transparència, Cultura i Esports, com a membre del Govern de les Illes Balears amb efectes del dia 1 d’abril de 2017 i de la sol·licitud de reingrés al servei actiu presentada per la senyora Margalida Estelrich Blanch.

Atès que ja no hi ha la circumstància que justifica la situació de serveis especials com a cap del Gabinet de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, d’acord amb la Resolució del secretari general de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports publicada al BOIB núm. 40, de 4 d’abril de 2017, i de conformitat amb el que disposen els articles 20.3 i 99 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, declar el reingrés al servei actiu de la senyora Margalida Estelrich Blanch, de l’escala d’administratius de la UIB, de cossos generals, a la plaça codi 5170, de responsable d’àrea (secretària del president del Consell Social), amb efectes econòmics i administratius del dia 1 d’abril de 2017.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 4 d’abril de 2017
El Rector
Llorenç Huguet

 

 

Sra. Gerent de la Universitat.