logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 444 - Any  XXXII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 24 de febrer de 2017
Rectorat

12157. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 13 de febrer de 2017 per la qual es nomena provisionalment a un subgrup superior el senyor Javier González Huesca per ocupar un lloc de treball vacant a la plantilla d'aquesta universitat adscrit al Servei de Biblioteca i Documentació.

Amb les funcions que em confereix l’article 38 dels Estatuts de la Universitat, en virtut del que preveu la disposició addicional segona de la Llei 4/2016, de 6 d’abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l’ús del català a l’àmbit de la Funció Pública, que afegeix l’article 82 bis a la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball vacants, nomèn provisionalment a un subgrup superior el senyor Javier González Huesca per ocupar com a funcionari interí un lloc de treball de responsable d’àrea, subgrup C1, plaça codi 263, nivell 21, al Servei de Biblioteca i Documentació d’aquesta universitat, amb efectes econòmics i administratius del dia d’avui.

El senyor Javier González Huesca, durant el temps que duri aquest nomenament provisional, queda en la situació d’excedència voluntària per nomenament provisional en un subgrub superior i té dret a la reserva del lloc de treball de cap de negociat, codi plaça 859, subgrup C2, nivell 18.

Les retribucions que ha de percebre durant aquest període de temps són les que corresponen al lloc efectivament desenvolupat.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 13 de febrer de 2017
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

 

Sra. Gerent de la Universitat.