logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 444 - Any  XXXII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 24 de febrer de 2017
Consell de Govern

12125. ACORD NORMATIU del dia 20 de febrer de 2017 pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de personal docent i investigador de la UIB per a l'any 2017.

L’oferta d’ocupació pública, de conformitat amb el que estableix el segon apartat de l’article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic (EBEP), l’ha d’aprovar el pertinent òrgan de govern de l’Administració pública i s’ha de publicar al diari oficial corresponent.

L’oferta d’ocupació pública de personal docent i investigador de la Universitat de les Illes Balears per a l’any 2017 inclou, de conformitat amb les previsions del primer apartat de l’article 70 de l’EBEP, les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que s’hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés. Tal com està previst a l’EBEP, l’oferta d’ocupació pública, com a instrument de planificació dels recursos humans, defineix i quantifica els efectius en funció de les necessitats i prioritats derivades de la planificació general dels recursos humans.

D’altra banda, cal dir que el còmput de la taxa de reposició d’efectius, comunicada a la Conselleria d’Educació i Universitat i a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears i calculada en funció del nombre d’empleats fixos que durant l'exercici pressupostari de 2016 han deixat de prestar serveis en aquesta universitat, cossos o categories, és de divuit places.

En vista de tot el que s’ha indicat, a proposta del Consell de Direcció i en espera de l’autorització pertinent de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, el Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d’avui, fent ús de les competències que li atribueix l’article 24.2.8, 10 i 40 dels Estatuts d’aquesta universitat, ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de personal docent i investigador de la UIB per a l’any 2017.

Primer. Aprovació de l’oferta d’ocupació pública

En compliment de les disposicions de l’article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, s’aprova l’oferta d’ocupació pública de personal docent i investigador de la Universitat de les Illes Balears per a l’any 2017.

Segon. Quantificació de les places

El nombre de places de personal docent i investigador per a l’any 2017 és el que s’indica:

Cos

Grup

Total places

Catedràtics d’universitat

A1

1

Professors titulars d’universitat

A1

14

Professors contractats doctors

3

Tercer. Processos selectius

Les bases específiques que regularan els processos selectius derivats d’aquesta oferta d’ocupació es publicaran als butlletins oficials corresponents en el termini de tres anys a partir de la data de publicació d’aquesta oferta d’ocupació, de conformitat amb les disposicions de l’article 70.1 de la Llei 7/2007.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 20 de febrer de 2017
El Rector,
Llorenç Huguet