FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VI
Núm. 54
Divendres, 25 de gener de 1991
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1246. RESOLUC/Ó de/ Rectorat de/ dia 20 de desembre de 1990 per la qual es contracten professors associats en desenvolupament de l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre.

D'acord amb cl que preveu l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre, i pel que fa a la possibilitat d'establir un programa extraordinari d'accions de plantilla i contractes de personal docent per exempcions de l'activitat docent de determinats càrrecs acadèmics, he resolt, a proposta del Consell Executiu i en virtut dels crèdits de disponibilitat immediata prevists a l'article 5 de l'esmentat Acord normatiu, que:

1 El senyor Antoni Artigues Bonet, actualment contractat com a professor associat (3 hores) de l'àrea de coneixement Geografia Humana, incrementi la seva dedicació fins a sis hores, als efectes d'exempció de les activitats docents de la vice-rectora associada encarregada de cursos extracurriculars, títols propis i nous estudis. Aquesta plaga restarà adscrita al Departament de Ciències de la Terra

2. El senyor Antoni Ordinas Garau, actualment contractat com a professor associat (3 hores) de l'àrea de coneixement Geografia Humana, incrementi la seva dedicació fins a 6 hores, als efectes d'exempti6 de les activitats docents del director del Departament de Ciències de la Terra Aquesta plaga restarà adscrita al Departament de Ciències de la Terra.

3. El senyor Joan Bautista Manera Artigues sigui contractat com a professor associat (4 hores) de l'àrea de coneixement Física Aplicada, als efectes d'exempció de les activitats docents del director del Departament de Física. Aquesta plaga restarà adscrita al departament de Física.

4. La senyora Ana Miguel Sebastián sigui contractada com a professora associada (4 hores) de l'àrea de coneixement Genètica, als efectes d'exempció de les activitats docents de la vice-rectora associada encarregada de la planificació de l'espai físic. Aquesta plaga restarà adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut

5. La senyora Josefina Tur Marí sigui contractada com a professora associada (4 hores) de l'àrea de coneixement Fisiologia, als efectes d'exempció de les activitats docents del Vice-rector associat encarregat de la planificaci6 de les necessitats de professorat. Aquesta plaga restarà adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Aquests contractes tindran efectes a partir del 1r de gener de 1991; tindran una durada d'un any acadèmic i, en tot cas, finalitzaran en cl moment del cessament del càrrec acadèmic objecte d'exempció La renovació d'aquests contractes requerirà d'un acord executiu.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 20 de desembre de 1990
El Rector, Nadal Batle


Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals, II.lm. Sr. Director del Departament de Ciències de la Terra, II.lm. Sr. Director del Departament de Física, II.lm. Sr. Director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i II.lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.