logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 431 - Any  XXXI - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 17 de juny de 2016
Rectorat

11899. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 8 de juny de 2016 per la qual es fa pública la relació de representants del grup D) (personal d'administració i serveis) elegits per al Claustre de la Universitat.

Mitjançant l’Acord executiu 11852/2016, de 17 de maig, es varen convocar eleccions de representants del grup D) (personal d’administració i serveis) al Claustre de la Universitat (FOU núm. 430, de 20 de maig) per al dia 16 de juny de 2016.

L’article 34.2 de la normativa electoral de la Universitat de les Illes Balears i el punt 11 de l’annex de l’Acord 11852/2016 estableixen que si en una circumscripció el nombre de candidatures presentades és igual o inferior al nombre de llocs que s’han de cobrir, s’han de proclamar automàticament representants els candidats presentats, sense necessitat de fer cap elecció.

La Comissió Electoral de la Universitat, un cop revisades les candidatures presentades, es va assabentar que s’havia presentat un nombre de candidatures idèntic al nombre de llocs que s’havien de cobrir, per la qual cosa no seria necessari fer eleccions el dia 16 de juny de 2016. Així mateix, va proclamar, provisionalment, els candidats presentats.

Un cop transcorregut el termini per presentar reclamacions a la proclamació provisional de candidatures sense que se n’hagi presentat cap i atès que s’han cobert tots els llocs que s’havien de cobrir sense necessitat de fer cap elecció, en virtut de les previsions de l’article 34.2 de la normativa electoral, acord de fer pública la relació de representants del grup D) (personal d’administració i serveis) elegits per al Claustre de la Universitat, sense necessitat que tingui lloc la votació del proper 16 de juny.

Funcionaris dels subgrups A1 i A2 (set representants ­–­entre els quals s’han de garantir, com a mínim, si escau, un representant dels cossos generals i un dels cossos específics per a cada subgrup de classificació)

Titulars (art. 34.2 de la normativa electoral):

  1. Frau Coll, Josep Antoni
  2. Garcies Gomila, Domènec
  3. Garcies Salom, Miquel Àngel
  4. Jiménez Herranz, Juan José
  5. Mañas Florit, Josep
  6. Ortego Hernando, José Luis
  7. Perelló Bisellach, Isabel M.

Suplents:

Funcionaris dels subgrups B, C1, C2 i E (dinou representants –entre els quals s’han de garantir, com a mínim, si escau, un representant dels cossos generals i un dels cossos específics per a cada subgrup de classificació)

Titulars (art. 34.2 de la normativa electoral):

  1. Barceló Simó, Gabriel
  2. Cañas Lerma, Ana
  3. Clar Calafat, Francesca
  4. Company Florit, Miquel
  5. Dols Amengual, Margalida
  6. Escanellas Garcias, Francesc
  7. Estapé Pujol, Carolina
  8. García Noval, Ricardo
  9. Llabrés Grau, Miquel
  10. Llompart Rigo, Enrique
  11. Mateu Comas, M. José
  12. Morro Pérez, Pere
  13. Muñoz Caballero, Carolina
  14. Núñez Carrillo, Ana E.
  15. Piqueras García, Miguel Ángel
  16. Pizà Rosselló, Rafael
  17. Prats Taberner, Bernat
  18. Ramon Álvarez, Virgínia
  19. Terrones Almazán, Antonio

Suplents:

Personal laboral (dos representants)

Titular (art. 34.2 de la normativa electoral):

  1. Escribano Dengra, Ruth
  2. Rogel Bertó, Cristina

Suplents:

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 8 de juny de 2016
El Rector,
Llorenç Huguet