logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 422 - Any  XXXI - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 20 de novembre de 2015
Rectorat

11579. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 20 d'octubre de 2015 per la qual es modifica la llicència per estudis atorgada a la professora Francesca Salvà Mut.

Vista la sol·licitud presentada per la senyora Francesca Salvà Mut, professora d'universitat de l'àrea de coneixement de Didàctica i Organització Escolar, adscrita al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació, per la qual demana que es modifiqui la llicència per estudis que hom li concedí mitjançant la Resolució del Rectorat 11528/2015, de 8 de setembre (FOU núm. 419, de 25 de setembre), al Centre de Recherce et Développement de l’Institut fédéral des hautes études en formation professionnelle de Lausana (Suïssa) pel període comprès entre el 14 de setembre i 16 d'octubre de 2015, en ús de les atribucions que em confereix l'article 38.1.k) dels Estatuts de la Universitat, la modific en el sentit següent:

La professora Francesca Salvà Mut gaudirà de la llicència per estudis durant el període comprès entre el 2 d’octubre i el 6 de novembre de 2015.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 20 d’octubre de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

Sra. vicerectora de Professorat i Seus Universitàries, Sr. director del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació i Sra. Gerent de la Universitat.