logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 416 - Any  XXX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 22 de maig de 2015
Rectorat

11377. RESOLUCIÓ de la Secretaria General del dia 31 de març de 2015 per la qual es delega la certificació del dipòsit de les tesis doctorals en el secretari de l’Escola de Doctorat.

La conveniència de dotar de la màxima agilitat la gestió universitària i l’interès per aconseguir una millor eficàcia i eficiència en el procediment aconsellen de delegar la certificació del dipòsit de les tesis doctorals en el secretari de l’Escola de Doctorat. En virtut d’això i de conformitat amb les previsions de l’article 16 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú (LRJAP i PAC), he disposat:

Primer. Delegar la certificació del dipòsit de les tesis doctorals en el secretari de l’Escola de Doctorat.

Segon. La present delegació de firma no és cap obstacle perquè el Secretari General pugui avocar la signatura dels documents.

Tercer. Sempre que es faci ús de la delegació continguda a la present disposició, s'ha de fer constar al document pertinent.

Disposició addicional

Totes les denominacions d’òrgans de govern, representació, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualssevol que en aquesta resolució apareguin en gènere masculí, s’han d’entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

Disposició derogatòria

Aquesta resolució deroga qualsevol altra delegació de la competència atribuïda que s'hagi fet amb anterioritat.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 31 de març de 2015
El Secretari General,
Pedro Grimalt