logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 416 - Any  XXX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 22 de maig de 2015
Rectorat

11367. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 31 de març de 2015 per la qual es deleguen les competències que atribueix l’article 6.2 del Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat.

A fi d’aconseguir més agilitat i eficàcia en la gestió universitària, en el moment actual es considera convenient de propiciar un acostament dels òrgans de decisió a la comunitat universitària, la qual cosa no implica una minva de les garanties jurídiques dels particulars.

Per altra banda, l’article 20.1, incís final, de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, i l’article 38.1.u) dels Estatuts de la Universitat preveuen que corresponen al Rector totes les competències que no siguin atribuïdes expressament a altres òrgans.

Per això, i d’acord amb la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú (LRJAP i PAC), es deleguen en el director de l’Escola de Doctorat les competències que atribueix l’article 6.2 del Reial decret 99/2011, de 28 de gener, en els termes següents:

Article 1. Objecte de la delegació

Els titulats de conformitat amb sistemes educatius estrangers, segons l’article 6.2 del Reial decret 99/2011, de 28 de gener, poden accedir als programes de doctorat de la UIB sense que calgui que els homologuin els títols, de manera que serà suficient la comprovació prèvia que realitzi el director de l’Escola de Doctorat que el títol acredita un nivell de formació equivalent als corresponents títols espanyols de màster universitari i que al país expenedor del títol faculta per a l’accés als estudis de doctorat.

Article 2. Avocació

La competència que es delega en aquesta resolució pot ser avocada pel Rector en qualsevol moment, conforme al que disposa l’article 14 de la LRJAP i PAC.

Article 3. Impossibilitat de delegació

En cap cas no es pot delegar la competència que es tingui en virtut de la delegació continguda en aquesta resolució, de conformitat amb el que estableix l’article 13.5 de la LRJAP i PAC.

Article 4. Règim jurídic

Les resolucions adoptades en exercici de la delegació de competència prevista a la present disposició han d’indicar de forma expressa aquesta circumstància i es consideraran dictades pel Rector de la Universitat de les Illes Balears, per la qual cosa exhaureixen la via administrativa, en virtut del que estableix l’article 13.4 de la LRJAP i PAC.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Única. Denominacions

Totes les denominacions d’òrgans de govern, representació, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualssevol que en aquesta resolució apareguin en gènere masculí, s’han d’entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

DISPOSICIÓ FINAL

Única. Derogació

Aquesta resolució deroga qualsevol altra delegació de les competències atribuïdes que s’hagi fet amb anterioritat.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 31 de març de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet