logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 415 (extraordinari) - Any  XXX - II.B. OPOSICIONS I CONCURSOS Dimecres, 29 d'abril de 2015
Rectorat

11362. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 17 d'abril de 2015 per la qual es resol el concurs de mèrits i concurs específic per a la provisió de diversos llocs de treball de personal funcionari d'aquesta universitat.

Vista la proposta elevada per les comissions de valoració, aquest Rectorat, d’acord amb el que estableixen les bases de la convocatòria, la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, els Estatuts de la Universitat, aprovats pel Decret 15/2010, de 7 de maig (BOIB núm. 76, de 22 de maig), la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, articles 78 i 79, i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, secció 1a del capítol II, resol:

Primer. Adjudicar els llocs de treball objecte de la convocatòria als funcionaris que s’indiquen a l’annex I (primera fase) i l’annex II (fase de resultes) d’aquesta resolució.

Segon. La presa de possessió de la nova destinació es farà de conformitat amb el que estableix el punt 11 de les bases de la convocatòria.

Tercer. D’acord amb el punt 5.4 de les bases de la convocatòria, s’adjudiquen provisionalment les places als funcionaris que estant amb adscripció provisional, no han obtingut cap plaça al concurs de mèrits i concurs específic: s’indica a l’annex III.

Quart. Declarar desertes les places que es detallen a l’annex IV de la present resolució.

Aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot impugnar dins els terminis i en la forma establerts a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 17 d'abril de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet