logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 414 - Any  XXX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 17 d'abril de 2015
Rectorat

11333. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 31 de març de 2015 per la qual es delega la firma dels contractes d'edició en la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta.

El Decret 64/2010, de 14 de maig (BOIB núm. 76, de 22 de maig), pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, estableix l'estructura orgànica bàsica de la institució.

La conveniència de dotar de la màxima agilitat la gestió de les competències a càrrec d'aquest Rector aconsella de delegar la firma de diferents tipus de convenis o contractes.

En virtut d'això i de conformitat amb el que estableixen l’article 16 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú i l’article 38.2 dels Estatuts, he disposat:

Primer. Delegar la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta perquè firmi, en nom del Rector, els contractes d’edició.

Segon. La present delegació de firma no és cap obstacle perquè el Rector pugui avocar aquesta competència.

Tercer. Sempre que es faci ús de la delegació continguda a la present disposició, s'ha de fer constar al document pertinent.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 31 de març de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet