logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 414 - Any  XXX - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 17 d'abril de 2015
Rectorat

11346. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 de març de 2015 per la qual se substitueix un integrant del Comitè d'Ètica d'Experimentació Animal de la Universitat de les Illes Balears.

En virtut de les competències que em confereix l’article 38.1.g) dels Estatuts d’aquesta universitat i de conformitat amb les disposicions de l’article 5 de l’Acord normatiu 10791/2013, de 5 de novembre, pel qual es crea el Comitè d’Ètica d’Experimentació Animal de la Universitat de les Illes Balears (FOU núm. 390, de 15 de novembre), dispòs la integració de la senyora Anna Tomàs Sangenís en el comitè indicat, en substitució de la senyora Eva Margarita Contestí Seguí.

En conseqüència, la nova composició del Comitè d’Ètica d’Experimentació Animal (CEEA) de la Universitat de les Illes Balears és la següent:

President: un professor amb vinculació permanent a la UIB, doctor Sebastià Albertí Serrano, director dels Serveis Cientificotècnics de la UIB i catedràtic d'universitat de l'àrea de coneixement de Microbiologia del Departament de Biologia.

Vocals: dos professors amb vinculació permanent a la UIB i dues persones que no tinguin relació directa amb la Universitat:

  • Doctora Magdalena Gianotti Bauzà, catedràtica d'universitat de l'àrea de coneixement de Bioquímica i Biologia Molecular del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.
  • Doctor Antoni Gamundí Gamundí, professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Fisiologia del Departament de Biologia i responsable de benestar animal del quiròfan experimental de l'Hospital Son Llàtzer.
  • Senyora Anna Tomàs Sangenís, veterinària responsable de la salut i del benestar animal de l’Institut d’Investigació Sanitària de Palma (IdISPa).
  • Senyor Carlos Rico Bocco, investigador contractat de la Fundació d'Investigacions Sanitàries de les Illes Balears (FISIB).

Secretària: la tècnica superior responsable del benestar i cura dels animals de l'estabulari de la UIB, senyora M. Teresa de Francisco Casado, veterinària responsable de l'estabulari de la UIB.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 23 de març de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet