logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 414 - Any  XXX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 17 d'abril de 2015
Consell de Govern

11329. ACORD NORMATIU del dia 23 de març de 2015 pel qual es modifica l'annex de l'Acord normatiu 9680/2011, de 2 de febrer, i es determinen novament els paràmetres de ponderació de la nota d'admissió als ensenyaments oficials de grau que s'imparteixen a la UIB.

Arran de diversos canvis legislatius de caire autonòmic, amb l’Acord normatiu 9680/2011, de 2 de febrer, es modificava l’Acord normatiu 9096/2009, amb el qual es derogava la primera normativa universitària pròpia, que determinava els paràmetres de ponderació de la nota d’admissió als ensenyaments oficials de grau impartits a la Universitat de les Illes Balears, i es determinaven uns nous paràmetres de ponderació.

Des de la darrera determinació dels paràmetres indicats s’han produït alguns canvis estructurals en el si de la Universitat que han provocat l’eliminació i la inclusió de noves titulacions en l’oferta formativa de la UIB, els quals aconsellen la necessària adaptació a la nova realitat imperant.

Així, la desadscripció del Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez de la Universitat de les Illes Balears implica que la UIB ja no ofereix els títols de Graduat en Comunicació Audiovisual, en Periodisme i en Publicitat i Relacions Públiques.

Per altra banda, la impartició a la UIB de les dobles titulacions Dret - Administració i Direcció d’Empreses i Enginyeria Telemàtica - Matemàtiques, recomana d’introduir uns coeficients més beneficiosos per als alumnes i que facin més equitatius els paràmetres de ponderació de la nota mitjana entre tots els estudiants que pretenen accedir als ensenyaments oficials de grau que s’imparteixen a la UIB.

Per tant, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 24.2.32 i 40 dels Estatuts d'aquesta universitat, el Consell de Govern, a la sessió del dia d'avui i a proposta del Consell de Direcció, acorda de modificar l’annex de l’Acord normatiu 9680/2011, de 2 de febrer, pel qual es modifica l’Acord normatiu 9096/2009, de 16 de juny, pel qual es deroga l’Acord normatiu 9048/2009, de 13 de maig, i es determinen novament els paràmetres de ponderació de la nota d’admissió als ensenyaments oficials de grau que s’imparteixen a la UIB, en el sentit següent:

En conseqüència, els paràmetres de ponderació són els que s’indiquen a l’annex adjunt.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 23 de març de 2015
El Rector,
Llorenç Huguet