logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 403 - Any  XXIX - III. ALTRES DISPOSICIONS Dijous, 31 de juliol de 2014
Rectorat

11082. RESOLUCIÓ del Rector del dia 8 de juliol de 2014 per la qual es dóna compliment a la Sentència núm. 221/2014, de 29 de maig, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma.

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma va dictar sentència el dia 29 de maig de 2014 en el recurs contenciós administratiu núm. 470/2012, procediment abreujat, promogut per la representació del senyor Miquel Comas Bonafè. Aquesta sentència declara nul·la –en els termes que s’hi indiquen– la resolució de la Comissió de Reclamacions del dia 11 d’octubre de 2012 que desestima el recurs d’alçada presentat pel senyor Miquel Comas Oliver contra l’acord de la Comissió de Contractació de la Universitat del dia 21 de juny de 2012 pel qual s’atorga una plaça d’ajudant de l’àrea de coneixement de Filosofia, amb perfil de l’àrea Corrents actuals de la filosofia: corrents crítics del pensament contemporani, adscrita al Departament de Filosofia i Treball Social.

La sentència esmentada decideix:

«QUE DEBO ESTIMAR PARCIALMENTE el recurso contencioso-administrativo interpuesto por MIGUEL COMAS OLIVER, contra la resolución de la Comisión de Reclamaciones, de 17 de octubre de 2012, por la que se ratifica la propuesta sobre personal al servicio de la Administración de 20 de junio de 2012, dictada por la Comisión de Contratación de la UIB, anulando la resolución impugnada y acordando la retroacción de las actuaciones a los efectos de que por la Comisión de contratación se vuelva a valorar a todos los candidatos teniendo en cuenta el criterio de adecuación al perfil en todos los apartados puntuables de acuerdo con el Acuerdo normativo 7250 de 17 de junio de 2005.»

En conseqüència, en compliment de la sentència indicada, resulta procedent:

Primer. Executar la decisió de la sentència núm. 221/2014, de 29 de maig, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma.

Segon. Retrotreure les actuacions del procediment corresponent al moment de la valoració dels candidats per part de la Comissió de Contractació.

Tercer. Disposar que tots els serveis de la Universitat necessaris restin a disposició de la Comissió de Contractació de la Universitat per donar compliment a la resolució judicial.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 8 de juliol de 2014
El Rector,
Llorenç Huguet