logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 403 - Any  XXIX - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Dijous, 31 de juliol de 2014
Rectorat

11052. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 9 de maig de 2014 per la qual es destina en comissió de serveis la senyora M. Antònia Ramon Nicolau per ocupar un lloc de treball vacant a la plantilla d'aquesta universitat adscrit a l'edifici Sa Riera, plaça codi 202.

Amb les funcions que em confereix l’article 38 dels Estatuts de la Universitat i en virtut del que preveu l’article 82 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball vacants, destín en comissió de serveis la senyora M. Antònia Ramon Nicolau per ocupar un lloc de treball de cap d’àrea, codi de plaça 202, nivell 21, a l’edifici Sa Riera d’aquesta universitat, amb efectes econòmics i administratius del dia 22 de maig de 2014 i per un període de tres mesos.

La senyora M. Antònia Ramon Nicolau, durant la comissió de serveis, percebrà les retribucions a càrrec dels crèdits inclosos en els programes en què figuri dotat el lloc de treball que realment ocupa.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 9 de maig de 2014
El Rector,
Llorenç Huguet

Sra. Gerent de la Universitat.