logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 403 - Any  XXIX - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Dijous, 31 de juliol de 2014
Rectorat

11068. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 22 de juliol de 2014 per la qual es fa pública la composició del Comitè d'Ètica de la Recerca Biosanitària (CERBI) de la Universitat de les Illes Balears.

De conformitat amb el que estableix l’article 38.1.u) dels Estatuts i en virtut del que preveu l’article 3 de l’Acord normatiu 11031/2014, de 13 de juny, pel qual es crea el Comitè d’Ètica de la Recerca Biosanitària (CERBI) de la Universitat de les Illes Balears (FOU núm. 403, de 31 de juliol), he disposat de fer pública la composició d’aquest comitè.

Els membres que en formen part són:

  1. El president, doctor i amb vinculació permanent a la UIB, designat pel Consell de Direcció a proposta del vicerector competent en matèria d’investigació: doctora Cori Ramon Juanpere (Departament de Biologia).
  2. Dos professionals sanitaris proposats per la conselleria del Govern de les Illes Balears amb competències sobre salut (pendent de l’autorització pertinent per part de la Conselleria de Salut).
  3. Quatre membres del PDI doctors i amb vinculació permanent a la UIB triats pel Consell de Govern:
    • Doctor Antoni Pons Biescas (Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut).
    • Doctor Joan Ernest de Pedro Gómez (Departament d’Infermeria i Fisioteràpia).
    • Doctor F. Javier Pérez Pareja (Departament de Psicologia).
    • Doctora Cristina Gil Membrado, com a jurista (Departament de Dret Privat).
  4. Actuarà com a secretari, amb veu però sense vot, un membre del PAS adscrit al vicerectorat competent en matèria d’investigació i designat pel Consell de Direcció: senyora Catalina Miralles Sintes.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 22 de juliol de 2014
El Rector,
Llorenç Huguet