logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 398 - Any  XXIX - II.B. OPOSICIONS I CONCURSOS Divendres, 21 de març de 2014
Rectorat

10954. RESOLUCIÓ del Rector del dia 17 de març de 2014 per la qual s'anuncia que pròximament es farà pública la convocatòria de proves selectives de promoció interna per a l'accés del personal laboral fix al cos específic de biblioteca i arxiu de personal funcionari d'aquesta universitat.

En compliment del que preveuen els Estatuts de la Universitat, aprovats pel Decret 64/2010, de 14 de maig (BOIB de 22 de maig), i d’acord amb la Llei 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, amb la finalitat d’homogeneïtzar les condicions de treball de tot el personal d’administració i serveis de la Universitat de les Illes Balears, aquest Rectorat, en ús de les competències que li atribueix la legislació vigent, anuncia que acorda de convocar proves selectives de promoció interna per a l’accés del personal laboral fix al cos específic de biblioteca i arxiu de personal funcionari d’aquesta universitat.

Les bases de la convocatòria es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies comptats a partir de l’endemà de la data de publicació de la resolució de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 17 de març de 2014
El Rector,
Llorenç Huguet

Sra. Gerent de la Universitat.