logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 397 - Any  XXIX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 21 de febrer de 2014
Gerència

10916. RESOLUCIÓ de la Gerència del dia 18 de febrer de 2014 per la qual es delega la competència de convalidar les incidències dels documents comptables inferiors a 5.000 euros, IVA exclòs, en el vicegerent.

Els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, aprovats pel Decret 64/2010, de 14 de maig, atribueixen a la Gerent un elevat nombre de competències. Per poder aconseguir més agilitat i eficàcia en la gestió universitària, en el moment actual es considera convenient de propiciar un apropament dels òrgans de decisió a la comunitat universitària, la qual cosa no implica una minva de les garanties jurídiques dels particulars.

L’article 18.1 de les normes d’execució pressupostària que regiran l’execució pressupostària de la Universitat de les Illes Balears durant l’exercici econòmic de 2014 (Competència per a la convalidació de les incidències comptables) diu textualment: «Per a la convalidació de les incidències dels documents comptables inferiors a 5.000 euros, IVA exclòs, serà competent la Gerent o persona en qui delegui. Per als documents amb un import superior, el competent per resoldre les incidències serà el Consell de Direcció […].»

Per tant, per aconseguir una millor eficàcia i eficiència en el procediment i de conformitat amb el que preveu l’article 16 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú (LRJAP i PAC), es fa aquesta delegació en els termes següents:

Article 1. Es delega en el vicegerent la competència de convalidar les incidències dels documents comptables inferiors a 5.000 euros, IVA exclòs.

Article 2. La competència que es delega en aquesta resolució pot ser avocada per la Gerent en qualsevol moment, conforme al que disposa l'article 14 de la LRJAP i PAC.

Article 3. En cap cas no es pot delegar la competència que es tingui en virtut de la delegació continguda en aquesta resolució, de conformitat amb el que estableix l'article 13.5 de la LRJAP i PAC.

Article 4. Les resolucions adoptades en exercici de la delegació de competència prevista a la present disposició han d'indicar de forma expressa aquesta circumstància i es consideraran dictades per la Gerent de la Universitat de les Illes Balears, en virtut del que estableix l'article 13.4 de la LRJAP i PAC.

Disposició final. Aquesta resolució deroga qualsevol altra delegació de la competència atribuïda que s'hagi fet amb anterioritat.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de febrer de 2014
La Gerent,
Antònia Fullana