logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 394 - Any  XXIX - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 27 de desembre de 2013
Consell de Govern

10871. ACORD NORMATIU del dia 18 de desembre de 2013 pel qual s'aprova el Projecte de Pressupost de la Universitat de les Illes Balears per a l'any 2014.

Conegudes les partides previstes als Pressuposts de la comunitat autònoma de les Illes Balears pel que fa a la Universitat, la Gerent de la UIB ha elaborat un avantprojecte de pressupost que, un cop aprovat pel Consell de Direcció, el Rector sotmet a l'aprovació del Consell de Govern, per a la seva posterior remissió al Consell Social.

Preàmbul

El Projecte de Pressupost de la Universitat de les Illes Balears per a l’any 2014 constata el fet que hem deixat enrere la pitjor recessió econòmica dels darrers anys, i per a l’any 2014 s’incrementa la transferència corrent i de capital de l’entitat tutelar en 496.300 euros, fet que suposa un canvi de tendència respecte als anys anteriors.

Aquest increment finança principalment l’increment vegetatiu del capítol I i les tres noves dobles titulacions implantades aquest curs 2013-14 i, juntament amb un lleuger increment en la previsió en la recaptació del capítol 3 d’ingressos: preus públics i altres ingressos, fa que el pressupost de la UIB per a l’any 2014 s’incrementi un 0,85 per cent, fins a arribar als 86.039.873,87 euros.

El manteniment, i fins i tot el lleuger increment, en els ingressos que tindrà la UIB durant l’any 2014 ha de permetre aconseguir l’objectiu de mantenir i millorar la qualitat de la UIB i complir dignament les nostres responsabilitats, en un context encara de certa penúria econòmica.

Per tot això, es pren l’acord següent:

  1. S’aprova el pressupost de la UIB per a l’any 2014 amb un estat de despeses en el qual s'autoritzen i consignen els crèdits necessaris per atendre el compliment d'obligacions per un import de 86.039.873,87 euros i en el qual l'estat d'ingressos recull els drets que hom pensa liquidar durant l'exercici per un import de 86.039.873,87 euros.
  2. El detall del pressupost quant a classificació econòmica i per programes s'adjunta com a annex I.
  3. La distribució del capítol 2 del pressupost de despeses per a 2014 entre els diferents centres de despesa, així com el responsable de cada centre de despesa i el programa al qual pertany, s'adjunta com a annex II.
  4. La modificació de la relació de llocs de treball del personal d’administració i serveis s’adjunta com a annex III.
  5. S’adjunta, com a annex IV, la llista de tarifes i preus públics que cobrarà la Universitat per la prestació dels seus serveis durant l’exercici de 2014.
  6. Juntament amb el detall econòmic d’aquest pressupost s’aproven, també, les normes d’execució pressupostària que regiran l’execució pressupostària de la Universitat de les Illes Balears durant l’exercici econòmic de 2014, que s’adjunten com a annex V.
  7. Tots els majors ingressos que s'obtinguin dins l'exercici de 2014 seran, per resolució del Rector, incorporats al pressupost, via generació de crèdit per subvenir a les obligacions específiques corresponents en el cas d'ingressos finalistes o per subvenir a obligacions determinades pel Consell de Direcció d'acord amb la normativa aplicable.
  8. Es poden tramitar fins al 28 de febrer de 2014 obligacions contretes durant l'exercici de 2013; a partir d'aquesta data, de la tramitació d’aquestes despeses se n’haurà d’informar la Comissió Econòmica del Consell de Govern. El mateix procediment serà també preceptiu per a obligacions contretes en exercicis anteriors.
  9. Assabentar-se de l’estat de consolidació per a l’exercici de 2014 del pressupost propi de la UIB, de la FUEIB i de la FuGUIB, per un import de 91.357.810,78 euros.
  10. El Consell de Direcció queda autoritzat per prendre les mesures oportunes per desenvolupar aquest acord.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de desembre de 2013
El Rector,
Llorenç Huguet