logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 389 - Any  XXIX - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 18 d'octubre de 2013
Rectorat

10784. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 8 d'octubre de 2013 per la qual s'incorpora un membre a la Comissió de Relacions Internacionals.

En virtut de les competències que em confereix l’article 38.1.g) dels Estatuts d’aquesta universitat i del que preveu l’article 3 de l’Acord executiu 10701/2013, de 8 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Relacions Internacionals de la UIB, nomèn la doctora Mercè Llabrés Segura vocal d’aquesta comissió.

En conseqüència, els integrants de la comissió indicada són els següents:

President: un professor amb vinculació permanent a la UIB amb àmplia i reconeguda experiència en matèria d’internacionalització universitària, doctor Avel·lí Blasco Esteve.

Vocals: un màxim de cinc professors amb vinculació permanent a la UIB amb reconeguda experiència en matèria d’internacionalització universitària:

  • Doctora M. Esther Garcia Buades, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Psicologia Social del Departament de Psicologia.
  • Doctor Francesc Oliver Rullan, professor titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’Economia Aplicada del Departament d’Economia Aplicada.
  • Doctora Antònia Morey Tous, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’Història i Institucions Econòmiques del Departament d’Economia Aplicada.
  • Senyora Berta Artigas Lelong, professora titular d’escola universitària de l’àrea de coneixement d’Infermeria del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia.
  • Doctora Mercè Llabrés Segura, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.

Secretari: el cap del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera Gazeley.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 8 d’octubre de 2013
El Rector
Llorenç Huguet