logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 388 - Any  XXIX - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 20 de setembre de 2013
Rectorat

10754. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 3 de setembre de 2013 per la qual es nomena comissionat de la Universitat Autònoma de Barcelona per als estudis de Màster Universitari en Ciències Mèdiques i de la Salut i de Doctorat en Investigació Translacional en Salut Pública i Malalties d'Alta Prevalença al IUNICS de la Universitat de les Illes Balears el professor Antoni Gelabert Mas.

Amb les funcions que em confereix l'article 38.1.g) dels Estatuts de la Universitat i a proposta del director de l’Institut Universitari d’Investigacions en Ciències de la Salut (IUNICS), nomèn comissionat de la Universitat Autònoma de Barcelona per als estudis de Màster Universitari en Ciències Mèdiques i de la Salut i de Doctorat en Investigació Translacional en Salut Pública i Malalties d’Alta Prevalença al IUNICS de la Universitat de les Illes Balears el professor Antoni Gelabert Mas, amb efectes des de la data del nomenament.

Amb aquesta resolució es modifica la Resolució del Rectorat 10339/2012, de 5 de juny, per la qual es nomena comissionat de la Universitat Autònoma de Barcelona per als estudis de Màster Universitari en Ciències Mèdiques i de la Salut i de Doctorat de Ciències Biosociosanitàries al IUNICS de la Universitat de les Illes Balears el professor Antoni Gelabert Mas (FOU núm. 367, de 6 de juliol).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 3 de setembre de 2013
El Rector
Llorenç Huguet

Sr. vicerector d’Investigació i Postgrau i Sra. Gerent de la Universitat.