logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 386 - Any  XXVIII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 19 de juliol de 2013
Rectorat

10703. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 16 de juliol de 2013 per la qual es nomenen els integrants de la Comissió de Relacions Internacionals.

En virtut de les competències que em confereix l’article 38.1.g) dels Estatuts d’aquesta universitat, dispòs que es faci públic el nomenament dels integrants de la Comissió de Relacions Internacionals als quals fa referència l’Acord executiu 10701/2013, de 8 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Relacions Internacionals de la UIB (FOU núm. 386, de 19 de juliol).

Els integrants de la Comissió de Relacions Internacionals i Mobilitat són els següents:

President: un professor amb vinculació permanent a la UIB amb àmplia i reconeguda experiència en matèria d’internacionalització universitària, doctor Avel·lí Blasco Esteve.

Vocals: un màxim de cinc professors amb vinculació permanent a la UIB amb reconeguda experiència en matèria d’internacionalització universitària:

  • Dra. M. Esther Garcia Buades, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Psicologia Social del Departament de Psicologia.
  • Dr. Francesc Oliver Rullan, professor titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’Economia Aplicada del Departament d’Economia Aplicada.
  • Dra. Antònia Morey Tous, professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’Història i Institucions Econòmiques del Departament d’Economia Aplicada.
  • Sra. Berta Artigas Lelong, professora titular d’escola universitària de l’àrea de coneixement d’Infermeria del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia.

Secretari: el cap del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera Gazeley.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 16 de juliol de 2013
El Rector
Llorenç Huguet