logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 379 - Any  XXVIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de març de 2013
Consell de Govern

10532. ACORD NORMATIU del dia 15 de febrer de 2013 pel qual s'aprova el calendari per a l’any acadèmic 2013-14.

En aplicació de la normativa vigent en matèria de calendari lectiu i de l’article 24.2.36 dels Estatuts d'aquesta universitat, s'aprova el calendari acadèmic per als estudis universitaris conduents a l’obtenció dels títols de grau i màster i, de manera independent, per als estudis universitaris conduents a l’obtenció dels títols de diplomat, enginyer tècnic, arquitecte tècnic, llicenciat i enginyer per a l’any acadèmic 2013-14.

Calendari per a l’any acadèmic 2013-14

  1. Aquesta normativa regula el calendari per a l’any acadèmic 2013-14.
  2. Es considera període no lectiu el mes d’agost de 2014.
  3. El calendari dels estudis universitaris conduents a l’obtenció dels títols de grau i màster és el comprès entre el 23 de setembre de 2013 i el 6 de juny de 2014, ambdós inclosos.
    1. El període lectiu del primer semestre serà el comprès entre el 23 de setembre de 2013 i el 24 de gener de 2014, ambdós inclosos, i el període lectiu del segon semestre serà el comprès entre el 17 de febrer i el 6 de juny de 2014, ambdós també inclosos. A la finalització de cada període lectiu del semestre s’estableix un període que es pot dedicar a l’estudi, a tutories o, si escau, al lliurament de treballs, a la realització de proves parcials o a altres activitats pròpies de l’avaluació contínua que, en el cas del primer semestre, serà el comprès entre el 27 i el 31 de gener de 2014, ambdós inclosos. I, en el cas del segon semestre, serà el comprès entre el 9 i el 13 de juny de 2014, ambdós inclosos. Per als casos en què així estigui previst a les guies docents de les assignatures, s’estableix un període específic d’avaluació complementària per a les proves finals (i, si escau, per a altres proves d’avaluació previstes a la guia docent), que, en el cas del primer semestre, serà el comprès entre el 3 i el 14 de febrer de 2014, ambdós inclosos, i en el cas del segon semestre, el comprès entre el 16 i el 27 de juny de 2014, ambdós també inclosos. Finalment, els centres que així ho determinin, podran incorporar els dies 31 de gener i 13 de juny al període d’avaluació complementària corresponent.
    2. Per als casos en què també estigui previst a les guies docents de les assignatures, s’estableix un període d’avaluació extraordinària, en què es podran recuperar proves, treballs o activitats no superats durant els semestres, que serà el comprès entre els dies 1 i 12 de setembre de 2014, ambdós inclosos.
    3. En el supòsit que en el període d’avaluació complementària del mes de juny o en el període d’avaluació extraordinària del mes de setembre s’hi incloguin les dates de realització de les proves d’accés a la UIB (selectivitat), els períodes indicats es prorrogaran, si escau, tants dies com dies estiguin afectats per la concurrència d’activitats; els dies coincidents no es podran realitzar activitats d’avaluació.
    4. En compliment del Reglament acadèmic, els terminis per lliurar les actes amb les qualificacions degudament indicades i signades acabaran els dies que s’especifiquen: primer semestre, dia 24 de febrer de 2014; segon semestre, dia 7 de juliol de 2014; i per al període extraordinari d’exàmens, el 22 de setembre de 2014.
  4. El calendari dels estudis universitaris conduents a l’obtenció dels títols de diplomat universitari, enginyer tècnic, arquitecte tècnic, llicenciat i enginyer per a l’any acadèmic 2013-14, serà, si escau, el següent:
    1. El període lectiu tant de les assignatures anuals com de les quadrimestrals serà el comprès entre el 23 de setembre de 2013 i el 24 de gener de 2014, ambdós inclosos, i entre el 17 de febrer i el 6 de juny de 2014, ambdós també inclosos.
    2. El exàmens ordinaris de les assignatures del primer quadrimestre i els parcials, si escau, de les assignatures anuals es faran del 27 de gener al 14 de febrer de 2014, ambdós inclosos. No obstant això, entre el 21 i el 24 de gener de 2014 podran tenir lloc exàmens d’assignatures específiques de lliure configuració, exàmens extraordinaris o exàmens de convocatòries anticipades.
    3. Els exàmens ordinaris de les assignatures del segon quadrimestre i els anuals es faran entre el 9 de juny i el 27 de juny de 2014, ambdós inclosos. No obstant això, la setmana del 2 al 6 de juny de 2014 podran tenir lloc exàmens d’assignatures específiques de lliure configuració, exàmens extraordinaris o exàmens de convocatòries anticipades.
    4. Tant per a les assignatures quadrimestrals com per a les anuals, els exàmens de setembre es faran entre els dies 1 i 19 de setembre de 2014.
    5. En compliment del Reglament acadèmic, els terminis per lliurar les actes amb les qualificacions degudament indicades i signades acabaran els dies que s’especifiquen: convocatòria de febrer, dia 24 de febrer de 2014; convocatòria de juny, dia 7 de juliol de 2014; i convocatòria de setembre, dia 29 de setembre de 2014.
  5. Els centres responsables dels estudis no podran programar activitats d’avaluació presencials els dies designats com a festius a les localitats de les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera, encara que estiguin dins els períodes d’avaluació prevists.
  6. S’estableixen com a períodes de vacances, en primer lloc, el que va del 23 de desembre de 2013 al 6 de gener de 2014, ambdós inclosos, i, en segon lloc, el que va del 17 d’abril al 27 d’abril de 2014, també inclosos.
  7. Són dies festius tots els que es determinin amb caràcter general i els que ho siguin dels municipis de Palma o Eivissa o Alaior, per als centres i dependències allà situats. Serà festa oficial de tots els centres de la Universitat el dia 25 de novembre de 2013.

DISPOSICIONS ADDICIONALS

Primera. Règim especial dels títols de màster

  1. De manera excepcional i justificada, es permet que per als màsters que hi estiguin interessats es pugui variar la data d’inici i d’acabament dels períodes lectius, sempre que es respectin les condicions lectives previstes al pla d’estudis corresponent.

    Així mateix, es permet que el mes de setembre de 2014 sigui hàbil perquè els alumnes puguin presentar i, si escau, defensar els treballs de fi de màster o altres treballs d’avaluació. En aquest cas, les actes s’han de tancar el dia 13 d’octubre de 2014.
  2. Si es volen acollir a les modificacions indicades als dos paràgrafs anteriors, els directors dels màsters ho han de comunicar al Centre d’Estudis de Postgrau i anunciar als futurs alumnes abans que comenci el període de matrícula corresponent.

Segona. Denominacions

Totes les denominacions d’òrgans de govern, representació, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualssevol que en aquest calendari apareguin en gènere masculí, s'han d'entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 15 de febrer de 2013
La Rectora,
Montserrat Casas