logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 375 - Any  XXVIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 21 de desembre de 2012
Consell de Direcció

10477. ACORD EXECUTIU del dia 13 de novembre de 2012 pel qual s’aprova el criteri per aplicar l’article 4.3 de l’Acord normatiu 10210/2012, pel qual s’aprova el programa d’ajuts per a l’assistència a congressos i estades de treball.

El Consell de Direcció, a la sessió ordinària del dia d’avui, fent ús de les competències que li atribueixen l’article 27.1.h) dels Estatuts d’aquesta universitat i la disposició addicional segona de l’Acord normatiu 10210/2012, de 17 de febrer, pel qual s’aprova el programa d’ajuts per a l’assistència a congressos i estades de treball, i ateses les dificultats per a la gestió econòmica de les despeses de viatges quan el cofinançament de les despeses és particular o només en part va a càrrec d’una partida del pressupost de la Universitat, ha acordat d’aprovar el criteri següent per aplicar l’article 4.3 de l’acord normatiu esmentat:

Primer. Les quanties i la naturalesa dels ajuts establerts al punt 3 de l’article 4 es tindran en compte únicament per al càlcul de l’import màxim a cofinançar.

Segon. Una vegada atorgada l’ajuda, el beneficiari la pot destinar a les despeses reals que prefereixi, sempre respectant les dades declarades a la sol·licitud i a la documentació adjunta.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 13 de novembre de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas