logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 368 - Any  XXVII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 27 de juliol de 2012
Rectorat

10365. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 5 de juliol de 2012 per la qual es fan públics els representants dels claustrals del grup D) (personal d’administració i serveis) al Consell de Govern.

Avui s'ha constituït el Claustre de la Universitat de les Illes Balears en sessió extraordinària, a l’empara del que preveu l’article 40.7 de la normativa electoral, per elegir els representants del personal d’administració i serveis (grup D) al Consell de Govern, d'acord amb el que preveu l'article 25.1.e) dels Estatuts. Els representants del grup esmentat són:

Titulars

  1. Baltasar Quesada, M. Isabel
  2. Frau Coll, Josep Antoni
  3. Prats Taberner, Bernat
  4. Piña Saiz, Luis Fco.

Suplents

  1. Garcies Gomila, Domènec
  2. Escanellas Garcias, Francesc
  3. Clar Calafat, Francesca

El període de mandat dels vocals representants del personal d’administració i serveis (grup D) serà el que estableix l'article 25.2 dels Estatuts de la Universitat: «La durada del mandat dels representants claustrals dels grups A), B) i D) és de quatre anys, i la dels representants del grup C), de dos anys.»

L'ordre dels diferents membres elegits respon, de major a menor, al nombre de vots obtinguts. Per tant, les substitucions s'han d'adequar a aquest ordre.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 5 de juliol de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas