logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 366 - Any  XXVII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 15 de juny de 2012
Rectorat

10325. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 8 de juny de 2012 per la qual es fan públics els integrants de la Comissió de Biblioteca.

Fent ús de les atribucions que em confereix l’article 38.1.g) i u) dels Estatuts d’aquesta universitat i d’acord amb el que estableix l’article 3 de l’Acord normatiu 6558/2004, de 17 de febrer, pel qual es fa públic el Reglament de la Comissió de Biblioteca, modificat per l’Acord normatiu 9956/2011, de 23 de setembre (FOU núm. 353, de 21 d’octubre), dispòs de fer públics els integrants d’aquesta comissió:

  1. La Comissió de Biblioteca és integrada per tretze membres:
    1. El vicerector del qual depèn el Servei de Biblioteca i Documentació, que en serà el president.
    2. Cinc representants dels col·lectius de degans, directors d'escola, directors de departament i directors d'instituts universitaris de recerca, que seran triats cada dos anys pel Consell de Govern, de manera que sempre quedin representades les cinc grans branques del coneixement:
      • Ciències: doctor José. A. Castro Ocón.
      • Ciències de la Salut: doctor Albert Sesé Abad.
      • Ciències Socials i Jurídiques: doctor Santiago José Cavanillas Múgica.
      • Arts i Humanitats: doctor Joan Antoni Mesquida Cantallops.
      • Enginyeria i Arquitectura: doctora Yolanda González Cid.
    3. Tres alumnes, un de grau (llicenciatura o diplomatura), un de postgrau i un de doctorat, triats pel Consell d'Estudiants: pendents de designar.
    4. El Gerent.
    5. El director del Servei de Biblioteca i Documentació.
    6. Dos membres del personal del Servei de Biblioteca i Documentació, un d’ells designat pel director del Servei i l'altre elegit per la plantilla del Servei: senyora Daisy Chiang Martín i senyora Joana Maria Parera Nicolau.
  2. Poden assistir a les sessions de la Comissió, amb veu i sense vot, altres persones convocades pel president, en qualitat d'experts en les matèries que s'hagin de tractar en una determinada sessió.
  3. Actuarà com a secretari de la Comissió la persona del Servei de Biblioteca i Documentació designada pel director com a membre de la Comissió: senyora Joana Maria Parera Nicolau.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 8 de juny de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas