logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 365 - Any  XXVII - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 18 de maig de 2012
Rectorat

10291. RESOLUCIÓ de la Rectora del dia 8 de maig de 2012 per la qual es dóna compliment a la Sentència núm. 244/2011, d’1 de juliol, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, confirmada mitjançant la Sentència núm. 100/2012, de 7 de febrer, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma va dictar sentència el dia 1 de juliol de 2011 en el recurs contenciós administratiu núm. 391/2009, procediment abreujat, promogut per la senyora Irene Mas Garcia. Aquesta sentència estima parcialment el recurs contenciós administratiu interposat per la senyora Irene Mas Garcia contra la Resolució de la Rectora del dia 31 de juliol de 2009, amb la qual es desestima el recurs d’alçada interposat contra la Resolució del vicerector de Planificació Economicoadministrativa del dia 29 d’abril de 2009, per la qual es denega a la demanant l’expedició del certificat d’assistència al curs G050902 El nou sistema d’accés a la funció pública docent, corresponent al Pla de formació de la Universitat de les Illes Balears 2007-2008, i contra la presumpta vulneració de drets de la demandant en relació amb la presentació en el Registre General d’un escrit adreçat al president de la Junta de Personal d’administració i serveis que no va arribar al seu destinatari. Aquesta sentència anul·la les resolucions indicades, reconeix el dret de la demandant perquè se li expedeixi el certificat esmentat i no admet el recurs interposat contra la presumpta vulneració de drets indicada.

La Universitat de les Illes Balears va recórrer en apel·lació contra la sentència esmentada. La Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va dictar sentència el dia 7 de febrer de 2012, en el rotlle d’apel·lació núm. 453/2011. Aquesta sentència decideix desestimar el recurs d’apel·lació presentat contra la Sentència núm. 244/2011, d’1 de juliol, i la confirma.

La Sentència núm. 244/2011, d’1 de juliol, esmentada anteriorment, decideix:

«1º) QUE DEBO ESTIMAR PARCIALMENTE el recurso contencioso-administrativo interpuesto por Dª IRENE MAS GARCÍA, contra la presunta desestimación por silencio administrativo negativo del recurso de alzada interpuesto contra la Resolución del Vicerrector de Planificación Económico-administrativa de la Universidad de las Islas Baleares, de 29 de abril de 2009, en la que se deniega a la demandante la expedición del certificado de asistencia al curso G050902 "El nou sistema d’accés a la funció pública docent universitària" impartido por la Universidad de las Islas Baleares, anulándolo por no ser conforme a derecho y reconociendo el derecho de la demandante a que se le expida el certificado de asistencia a dicho curso, siempre que haya cumplido los porcentajes de presencia personal exigidos en el mismo y los posibles trabajos o prácticas que hubieran de realizarse para obtener dicho título formativo.

»2º) DEBO INADMITIR el recurso contencioso-administrativo interpuesto por Dª IRENE MAS GARCÍA, contra la presunta vulneración de derechos de la demandante con relación a la presentación en el Registro General de la Universidad de las Islas Balears de un escrito dirigido al Presidente de la Junta de Personal de Administración que no llegó a su destinatario, por desviación procesal.»

En conseqüència, en compliment de la Sentència núm. 100/2012, de 7 de febrer, resulta procedent:

Primer. Executar la decisió de la Sentència núm. 244/2011, d’1 de juliol, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, confirmada mitjançant la Sentència núm. 100/2012, 7 de febrer, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Segon. Anul·lar la Resolució del vicerector de Planificació Economicoadministrativa del dia 29 d’abril de 2009, per la qual es denega a la demanant l’expedició del certificat d’assistència al curs G050902 El nou sistema d’accés a la funció pública docent, corresponent al Pla de formació de la Universitat de les Illes Balears 2007-2008.

Tercer. Expedir a la senyora Irene Mas Garcia el certificat d’assistència al curs G050902 El nou sistema d’accés a la funció pública docent, corresponent al Pla de formació de la Universitat de les Illes Balears 2007-2008.

Quart. Disposar que tots els serveis de la Universitat necessaris restin a disposició del Servei de Recursos Humans per donar compliment a la resolució judicial.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 8 de maig de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas