logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 363 - Any  XXVII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 23 de març de 2012
Rectorat

10244. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 15 de març de 2012 per la qual es nomenen els membres de la Comissió de Reclamacions als Concursos d’Accés.

A la sessió ordinària del Consell de Govern del dia d’avui s’han elegit els membres de la Comissió de Reclamacions als Concursos d’Accés, d’acord amb el que preveuen els articles 66.2 de la Llei orgànica 6/2011, de 21 de desembre, d’universitats, en la redacció que en fa la Llei orgànica 4/2007, de 12 d’abril («Contra les propostes de les comissions dels concursos d’accés, els concursants poden presentar una reclamació davant el rector. Admesa a tràmit la reclamació, se suspenen els nomenaments fins a la seva resolució. La reclamació ha de ser valorada per una comissió composta per set catedràtics d’universitat que pertanyin a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que estableixin els estatuts, amb una àmplia experiència docent i investigadora [...]»), i 103.2 dels Estatuts d’aquesta universitat («La comissió, presidida pel Rector, serà composta per sis catedràtics d’universitat més, pertanyents a diversos àmbits del coneixement, elegits pel Consell de Govern de la UIB per majoria simple. La durada del seu mandat és de quatre anys. Els membres han de tenir reconeguts almenys tres períodes d’activitat com a investigadors, segons les previsions del Reial decret 1086/1989, de 28 d’agost, de retribucions del professorat»).

Els integrants de la comissió indicada són els següents:

  1. La Rectora: doctora Montserrat Casas Ametller.
  2. Sis catedràtics d’universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement que tinguin reconeguts almenys tres períodes d’activitat com a investigadors: doctor José Á. Torres Lana, doctor José Luis Luján López, doctor Bartomeu Coll Vicens, doctor Josep Lluís Ballester Mortes, doctor Bernat Sureda Garcia i doctor Pedro Montoya Jiménez.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 15 de març de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas