logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 361 - Any  XXVII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 02 de març de 2012
Consell de Govern

10209. ACORD NORMATIU del dia 17 de febrer de 2012 pel qual se suspèn parcialment i temporalment l’article 20.3 de l’Acord normatiu 9681/2011, de 2 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament sobre títols propis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears.

L’article 20.3 de l’Acord normatiu 9861/2011, de 2 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament sobre títols propis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears (FOU núm. 344, de 18 de febrer), va establir, en relació amb les reedicions de títols propis, la necessitat d’una avaluació externa positiva realitzada per l’Agència de Qualitat de les Illes Balears o una altra entitat degudament acreditada. La mesura introduïda es va plantejar davant la possibilitat prevista per les propostes normatives que els títols propis de les universitats poguessin tenir accés al Registre d’Universitats, Centres i Títols. Ara bé, posteriorment aquestes reformes normatives previstes no han tingut lloc.

La circumstància anterior ha determinat que, per ara, es consideri convenient la suspensió temporal de la previsió introduïda.

Per tot això, el Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d’avui, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 24.2.32 i 40 dels Estatuts d’aquesta universitat i a proposta del Consell de Direcció, ha acordat de suspendre parcialment i temporalment l’article 20.3 de l’Acord normatiu 9681/2011, de 2 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament sobre títols propis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears, en els termes següents:

Article únic. Suspensió temporal

  1. Queda suspesa temporalment la necessitat de presentar una avaluació externa positiva emesa per l’Agència de Qualitat de les Illes Balears o una altra entitat degudament acreditada a l’hora de presentar les memòries acadèmiques i econòmiques per sol·licitar la reedició d’un títol propi de postgrau, tràmit previst a l’article 20.3 de l’Acord normatiu 9681/2011.
  2. Per tant, la nova redacció de l’article indicat és aquesta:
    «En termes generals, per a la sol·licitud de reedició d’un títol propi de postgrau se seguirà el mateix procediment que s’ha establert per a sol·licituds noves. La diferència és que a les memòries acadèmiques i econòmiques que es presentin s’hi ha d’adjuntar, si escau, un document on es detallin les modificacions que es proposen.»

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Única. Interpretació i desenvolupament

Es faculta el Consell de Direcció per interpretar i desenvolupar el present acord normatiu.

DISPOSICIÓ FINAL

Única. Entrada en vigor

Aquest acord normatiu entrarà en vigor l’endemà de publicar-se al Full Oficial de la Universitat de les Illes Balears.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 17 de gener de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas