logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 358 - Any  XXVII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Dijous, 19 de gener de 2012
Rectorat

10093. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 10 de gener de 2012 per la qual es declara el reingrés a la Universitat de les Illes Balears de la senyora M. Pilar Sánchez-Cuenca López.

Aquest Rectorat ha vist el cessament de la senyora M. Pilar Sánchez-Cuenca López com a defensora dels usuaris del sistema sanitari públic i la sol·licitud de la interessada de reingrés al servei actiu.

Atès que ja no hi ha la circumstància que justificava la situació de serveis especials, i de conformitat amb el que disposen l'article 56.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, l'article 9.1 del Reial decret 365/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament de situacions administratives dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat, i l'article 5 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, sobre règim del professorat universitari, declar el reingrés al servei actiu de la senyora M. Pilar Sánchez-Cuenca López al cos de professors titulars d’escola universitària de la Universitat de les Illes Balears, de l'àrea de coneixement d’Infermeria, del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia, amb efectes econòmics i administratius retroactius des del dia 1 de gener de 2012.

Us ho comunic perquè en pregueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 10 de gener de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas

Sr. vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Sr. director del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia i Sra. Gerent de la Universitat.