logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 531 - Any  XXXVII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 28 de gener de 2022
Rectorat

14307. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 16 de desembre de 2021 per la qual es fa pública l’adaptació de la planificació acadèmica curricular de la Universitat de les Illes Balears a la covid.

El Consell de Govern, a la sessió del dia d'avui, ha aprovat l’adaptació de la planificació acadèmica curricular de la Universitat de les Illes Balears a la covid.

Per tant, en ús de les competències que em confereix l’article 38.1.u) dels Estatuts de la Universitat, dispòs de publicar l’adaptació de la planificació acadèmica esmentada en els termes que s’indiquen al document adjunt.

Disposicions addicionals

Primera. Desenvolupament

S’autoritza el Consell de Direcció perquè, si escau, dicti les normes que calguin perquè es pugui interpretar, aplicar i desenvolupar la normativa adjunta.

Segona. Denominacions

Totes les denominacions d’òrgans de govern, representació, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualssevol que en l’annex d’aquesta resolució apareguin en gènere masculí, s’han d’entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

Tercera. Pròrroga del Pla de contingència

Amb caràcter supletori i per als aspectes que no estiguin prevists a l’escenari vermell descrit al document adjunt, es prorroga el Pla de contingència per a l’any acadèmic 2020-21, recollit a la Resolució del Rectorat 13615/2020, de 7 de setembre (FOU núm. 501, de 18 de setembre).

Disposició derogatòria

Única. Derogació normativa

Queda derogat l’Acord normatiu 13913/2021, de 26 de març, pel qual es prorroga la docència presencial adaptada regulada pel Pla d’actuació de la Universitat de les Illes Balears per a la docència presencial adaptada. Any acadèmic 2020-21, i el Pla de contingència per al primer semestre de l’any acadèmic 2021-22 (FOU núm. 515, de 23 d’abril).

Disposició final

Única. Entrada en vigor

Aquesta adaptació entrarà en vigor a l’inici del segon semestre de l’any acadèmic 2021-22 i serà aplicable als tràmits previs i necessaris per a l’organització del semestre indicat.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, en la data de la signatura electrònica
El Rector,
Jaume Carot