logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 384 - Any  XXVIII - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 21 de juny de 2013
Rectorat

10676. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 18 de juny de 2013 per la qual s'atorga una llicència per estudis a l'ajudanta doctora Cristina Suemay Manresa Yee.

D'acord amb l'article 116 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 2 del Decret 104/2002, de 2 d'agost, i amb l'informe del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, s'atorga una llicència per estudis a l’ajudanta doctora Cristina Suemay Manresa Yee pel període comprès entre l’1 de juny i el 31 d’agost de 2013.

De conformitat amb l’article 7 (Drets i obligacions dels beneficiaris) en relació amb l’article 8 (Obligacions de les entitats d’origen dels beneficiaris dels ajuts), segon apartat, lletra a), de la Resolució de 20 de juny de 2012 de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats per la qual es convoquen subvencions per al període 2012-13 del Programa nacional de mobilitat de recursos humans d’investigació, en el marc del Pla nacional d’investigació científica, desenvolupament i innovació 2008-2011, l’ajudanta doctora Cristina Suemay Manresa Yee percebrà el 100 per cent de les seves retribucions. Tot això atesa l’obligació de la UIB de mantenir la retribució dels beneficiaris dels ajuts de mobilitat del programa José Castillejo.

L’ajudanta doctora Cristina Suemay Manresa Yee gaudirà de la llicència a la Universitat d'Ålborg (Dinamarca).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de juny de 2013
El Rector
Llorenç Huguet

Sr. vicerector de Professorat, Sr. director del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica i Sra. Gerent de la Universitat.